Изложба

Писмо со покана: Од 31 мај до 2 јуни 2023 година, 23-та меѓународна изложба за нафтена и петрохемиска технологија и опрема во Кина, Жеџијанг Аоксианг ве поканува да дојдете!

2023-05-26


Cippe е редовен состанок на меѓународната нафтена и петрохемиска индустрија, чиј домаќин се Zhenwei International Exhibition Group и Beijing Zhenwei Exhibition Co., Ltd. групи, 123.000 професионални посетители и изложбена површина од 100.000 квадратни метри. Сега стана годишна Светска конференција за нафта и гас.


23-та Кинеска меѓународна изложба за нафтена и петрохемиска технологија и опрема ќе се одржи во Меѓународниот изложбен центар на Кина (нова сала) во Пекинг од 31 мај до 2 јуни 2023 година. Жеџијанг Аоксианг ве поздравува да ја посетите и да учествувате во тоа време!


Вовед во претпријатието

Zhejiang Aoxiang Automatic Control Technology Co., Ltd. е национално претпријатие за висока технологија што интегрира истражување и развој, дизајн, производство и продажба на електрични актуатори. Специјализирана е за производство на електрични вентили од сериите AOX-R/Q/L/M/Q-L/VR, погодни за вентили со пеперутка, топчести вентили, амортизери, вентили за приклучување, вентили за решетки, контролни вентили, вентили за порти и други вентили. Широко се користи во области како што се нафтата, хемиската индустрија, третман на вода, бродоградба, производство на хартија, електрани и лесна индустрија. Посветени да станеме производител на електрични актуатори од светска класа, по повеќе од 20 години развој и акумулација, сега имаме 66 патенти; Ние сме првокласен снабдувач на PetroChina и Sinopec и имаме освоено бројни почести како што се Национално специјализирано, рафинирано и ново мало џиновско претпријатие, Национално претпријатие за предност за интелектуална сопственост и провинциски центар за истражување и развој на технологија на претпријатија за висока технологија! Има висока репутација во индустријата во однос на способноста за технолошки иновации и обезбедување квалитет.







zjaox@zjaox.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept